Adaugare anunt

*** Atentie! Adaugarea unei poze este obligatorie! Dimensiunea maxima permisa a pozei este de 300 KB !
*Poza :
Anuntul pe care urmeaza sa il adaugi este implicit un ANUNT SIMPLU. Anunturile simple nu au voie sa contina numere de telefon sau adrese de email in continutul lor, ci doar in campurile corespunzatoare, iar persoanele care vor sa iti vada datele de contact vor trebui sa plateasca o taxa de 3 EURO+TVA. Anunturile simple apar doar dupa ce le aproba un administrator.

Daca vrei ca anuntul tau sa fie ANUNT PREMIUM (sa fie aprobat automat si sa iti vada toata lumea datele de contact fara sa trebuiasca sa plateasca), atunci trebuie sa platesti o taxa unica de 3 EURO+TVA pe anunt, iar anuntul tau va fi afisat pe viata cu datele de contact vizibile pentru toata lumea. Plata se face trimitand un SMS cu cuvantul cheie MEBV la numarul 1413 (tarif 3 EURO+TVA - valabil in ORANGE, VODAFONE, COSMOTE si ZAPP) si vei primi un cod de acces pe care trebuie sa il introduci in campul de mai jos inainte sa adaugi anuntul tau.
Lasa liber acest camp daca vrei ca anuntul tau sa fie un anunt simplu.

Avand in vedere caracterul strict de intermediere a informatiilor intre utilizatori, promovat de acest site, responsabilitatea cu privire la veridicitatea si autenticitatea materialelor postate, apartine in exclusivitate persoanei care a postat anuntul.
- Campurile marcate cu * (asterisc) sunt obligatorii.
- Te rugam sa NU introduci poze cu plante, animale, celebritati sau orice fel de poze care nu reprezinta imaginea ta. Anunturile care contin asemenea poze vor fi sterse.